Tämä ei ole narniakaappi. Voisi hyvin olla. On kuitenkin narniakaapiksi liian pieni. Tämä on tarpeellisten tavaroiden kaappi.

IMG_2539-normal.jpg

IMG_2538-normal.jpg

Kaappi on peräisin antiikki messuilta, vaikkei antiikkia olekkaan. Alun perin kaappi oli hyvin 50-lukuinen, mutta ei sitten istunutkaan sellaisenaan minnekkään. Lisäksi viime talvena minuun oli iskenyt pakottava tapetointi himo. Tapetoin useampia kaappeja. Muutaman narniakaapin ja pienempiä.

Kaapin sisälle olen laittanut hajuvedet. Ennen ne olivat aina niin hankalassa paikassa ettei niitä tullut koskaan käytettyä. Nyt tulee.

Kysilakkojen oikea paikka on tässä kaapissa. Jos niitä lojuu muualla niin ne kuuluu ohjata tänne.

Ja sitten tännekin säilön erilaisa nauharullia. Niitä on monessa muussakin paikassa, koska niitä on paljon. Niitä tarvitsee aina.

IMG_2541-normal.jpg

Kaapin päälle on myös oivallisesti kertynyt tavaraa. Tavaraa sisälle ja päälle, kätevää.

IMG_2543-normal.jpg

IMG_2544-normal.jpg

Ja sitten pari lemppari juttua:

IMG_2546-normal.jpg

Vasemman puoleisessa tipu keinuu ja avaruuskellossa astro-/kosmonautti heiluu sekuntien tahtiin.

Näitähän ei kannata vetää, koska kakofoninen tikitys on vähän niinku.... no, ei niin miellyttävää.

Avaruuskellostahan ei voi puhua ilman, että samana päivänä mainitsee myös Sputnik lampun.

Joten nyt tulee.

Totuus lampusta kuitenkin on se, ettei se ole Sputnik, vaan Apollo. Mut haittaaks se?

Lampun mustat palkit kertovat kaiken tarkasti ja vuorenvarmasti. Ei tarvitse ymmärtää rakettitiedettä, että ymmärtää seuraavan tekstin apollo 1975. Mutta venäjää pitäisi osata, että ymmärtäisi enemmän. Lamppu on kulkenut mukanani sen jälkeen kun siitä muutamia kymmeniä markkoja muistaakseni maksoin, saattoi olla jopa 70 markkaa kun nyt tarkkaan muistelen. Reilu 10 euroa siis. Ei ollut paha, ottaen huomioon kuinka siitä uudelleen ja uudelleen innostuu. Yläosa valaistuu punaiseksi ja alaosa vihreäksi. Toisaalta mitä muutakaan 70-luvun tuotteelta voisi odottaa? Silloin kaikki oli niin psykedeelistä.

IMG_2547-normal.jpg

Ystävämme wikipedia valottaa vähän asiaa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Apollo%E2%80%93Sojuz

Se kyl vähän hämää, et toi lamppu on ihan eri näköinen ku se apollo tossa tietosanakirjan kuvassa. Toisaalta kuten sanottu, 70-luku oli psykedeelistä aikaa.

-Ansuli-