Juhlat itsessään kesti 7 tuntia ja kattauksia siihen sisältyi kolme. Kuvia ei voi postata, koska niitä ei juuri kerennyt ottaa. Ja ne mitkä tuli räppästyä, saattaa uhata jonkun yksityisyyttä joten talletetaan ne vain koneelle miljoonien muiden kuvien joukkoon.

004-normal.jpg002-normal.jpg

Tää on niinku siinä vaiheessa kun kansa on hajaantunut.

005-normal.jpg

Jos on oikein tarkka, niin terden kaiteen takaa pilkottaa tramppa missä lymyää kymmenkunta parhaimpiinsa sonnustautunutta itseohjautunutta juhlijaa.  Ohjelmassa on juuri pullonpyöritys jonka jälkeen paiskottiin pinjata pöllyämään. Pinjatasta rojahti kaikenlaista krääsää ja ehdottomat hitit oli vesi-ilmamallot. Ja mikseivät olisi olleet parhautta, mittari paukkui yli neljänkymmenen auringossa.

Ei sillä että olisin laskenut mutta päivän aikana meni 12 litraa limua, 3 litraa kahvia, veden menekkiä en mitannut, 2 litraa valkkaria, 3 kakkua, 2 kinkku-juustopiirakkaa, 5 pussia sipsejä, 4 pakettia keksejä, karkkia pari kiloa ja jne.

008-normal.jpg

Tulevaisuuden bloggaaja sai ystävättäreltään hienon lintulahjan. Mä vähän niinku vaivihkaa omin sen, mutta köökissähän siitä pääsee nauttimaan kaikki, niin ei varmaan haittaa.

Syntt%C3%A4rit%207%20vee%20060-normal.jp

Syntt%C3%A4rit%207%20vee%20061-normal.jp

-Ansuli.