Seikka on saletti.

Huomenna on viimeinen päivä ennen Minttumaaria ja huomiseksikin Rouva Foreca lupaa sadetta. Kyllä tässä nyt hullusti kävi, sateen vuoski rakennusprokkis ei etene suunnitellusti. Timpuri kuitenkin odotti haalarit päällä sateen loppumista ja Hobitti seurasi tarkkana tilannetta. Kun sade vihdoin kuuden hujakoilla lakkasi, Hobitti kiljui ja Timpuri ampaisi kuin poukka naulapyssynsä  ja moottorisahansa kanssa paikalle. Hobitti kipitti lautaa paikalle kuin mikäkin sprintteri. Timpuri päätti, että katto naputetaan paikalle, jotta huomenna päästään sisähommiin (huumoria). Ovi oli mallautunut paikalle, sillä välin kun Hobitti kävi suihkussa.

Pitäessäni laudoista kiinni Timpurin moottorisahalla vetäessä lautoja määrämittaiseksi, koin sellaisen ahaa-elämyksen, käsipäivää tuttavuuden sahanpurun lentäessä kaulaan, niskaan ja hiuksiin... Se oli sellainen ei niin miellyttävä sahanpuru sade. Se ahaa-juttu oli siis se, että jos talossa on Timpuri on myös sahanpurua. Näin se menee.

Sitten asiaan:

Lasketaan tätä projektia nyt sitten tunneissa, kun päiviä laskiessa tulisi kohtuuttoman huono tulos.

Perustukset ja lattia 1,5 tuntia.

Runko, katto ja ovi 2,5 tuntia.

(Tän sano Timpuri, mun mielestä meni vain 2 tuntia. Laitetaan nyt Timpurin aikayksikkö koska Timpuri on nyt Man of the House. Saa olutta janojuomaksi ja Tulevaisuuden Bloggaajan kanssa käytiin ostamassa kilon satsi jotain takuumureaa lihastakin. Tämä kaikki palvelu pelaa aina kun on joku rakennusprojekti. Nalkutus kaljan juomisesta ei kuulu rakennusprojekteihin, sen tietää kaikki.)

006-normal.jpg

Näin kiva ja lupaava keli oli vielä sunnuntaina:

002-normal.jpg

-A-