Jaahas, tähän hätään oli tyytdyttävä kiinalaisiin keksintöihin. Tekokasveihin. Ensi kesänä voisi sitten kokeilla miten akvaarion kasvit viihtyisivät lammessa. Hobitti itse on luopunut akvaristin hommasta, mutta Tulevaisuuden Bloggaaja ylläpitää edelleen pientä allasta kotosalla.

007-normal.jpg

Joo, on se hurja.

Kiinalainen ystävämme on värkännyt aurinkokennolla toimivat suihkulähteen. Voisi tietty olla pikkasen isompi allas, ettei aurinkokenno ahmisi kaikkea veden pintaa. Toisaalta jos ei kestä tätä kaikkea muovia, senkun nostaa kennon vaan pois vedestä. Upotettava pumppu kun olisi vaatinut aika montakymmentä metriä sähköjohtoa ja se vaan ei passaa ja veden pitää kiertää. Tää kapistus alkaa aina auringon paistaessa pulputtaa, oli ite paikalla tai ei. Seisova vesi on out.

Lapset suosittaa härpättimiä.

004-normal.jpg005-normal.jpg006-normal.jpg

Aurinkokenno toimisi itsekseenkin suihkulähteensä, mutta koska Tulevaisuuden bloggaajalle tuntui olevan kovin tärkeää saada sylkevä kala, niin mitäpä Hobitti ei tekisi toteuttaakseen perijättären toiveet.

003-normal.jpg002-normal.jpg

Sillä aikaa takapihalla Timpuri iski aitaelementit tohon noin. Ihan hämäykseksi, eye catcheriksi, sillä tuolla pressun alla silmää ärsyttää ihan sairaasti kaikki laudanpätkät mitä tässä taas kesän varrella on kertynyt poltettavaksi kaikista puretuista projekteista.

001-normal.jpg

Muutenhan tilukset on aidattu tällä. Tähän Hobitilla onkin varsinainen viha-rakkaussuhde. Tämä angervo kasvaa kevysesti parin metrin korkuiseksi, ja levyiseksi. Korkeus on jees, mutta se leviäminen on hieman... raskasta. Elintila senkun kaventuu kun angervo puskee uutta oksaa, ja sehän puskee.

028-normal.jpg

-A-