140620131621-normal.jpg

(Kuvassa monenlaisia sukulaisuus- ja parisuhteita)

No niin, Hobitti aloittaa tässä uraansa parisuhde bloggaajana. Onkohan parisuhde blogeja paljonkin? Täytyy googlettaa... en saanut selvää, ei paljoo kiinnostakkaan.

No, mutta eipäs rönsyillä ja mennään asiaan.

Timpuri kertoi tänään kuinka hänen työkaverinsa kutsuu vaimoaan vanhaksi kotkaksi. On kuulemma vanhempi kuin työkaveri ja kotka on uljas lintu. Vaimo ei kuulemma tykkää kauheesti. Timpuri sitten kysyi miksi minä häntä kutsun, tai ainakin vastasin vaikkei ois kysynytkään, että sä olet sitten vanha pieru. Timpuri kyseli perusteluja ja kerroin että asia on looginen, olet minua vanhempi ja pieru helpottaa oloa. Tai näin olen kuullut, naisethan eivät tunnetusti piereskele. Sen jälkeen pyysin viemään kädessäni olevat tavarat paikoilleen, että voin jatkaa rauhassa tv:n katselua.

Kerron myös miesten keskinäisen salaisuuden. Olen sen joskus saanut tietooni, vaikka miehet tätä salaisuuttaan varjelevatkin. Yön pimeinä hetkinä, kun kielenkannat ovat löystyneet, vanhemmat miehet jakavat tätä viisautatan nuoremmilleen. Kannattaa kuulemma esittää vaimoille, ettei osaa siivota tai tehdä muita kotitöitä. Kun vaimo kerran pyytää tekemään jotain, tekee sen niin huonosti, ettei vaimo toiste pyydä. Kanssasisaret! Olkaamme tarkkoja ja periksiantamattomia, laupeasti antakaamme miehille yhä uusia mahdollisuuksia tehdä heidän tyrittyään työt yhä uudelleen ja uudelleen.

 

-Ansuli-