Terveisiä vaan Forecalle, tänään piti olla aurinkoista!

Ei tässä muuten mitään, mutta just piti alkaa levittää pyykkejä narulle, kun piti olla sitä aurinkoa tänään!

Nyt tässä tulee huudettua koko ajan!

Piti Lähteä, kaupoille heti sen jälkeen Luciferilla kun oon levittänyt pyykit. Meidän piti Tulevaisuuden Bloggaajan kanssa lähteä katselemaan tapetteja tulevaan leikkimökkiin. Ovi ja ikkuna on jo hommattu, samoin kattoon palahuopa. Ja tärkein, eli koristeellinen Owen Kahva. Vihattu turmaliini, lasten rakastama trampoliini toimii milloin maton pesualustana, puutarhakalusteiden suojana talvisin ja rakennusprojektien aikana laudan kannattimena.

Siellä pressun alla odottelee lautoja, jotka on Oravalan puista on sahattu. Oravalahan on Mummipappala, joten Hobitilla on vähän niinkuin pala synnyinseutua myös Hobittilassa. http://hobittimaja.vuodatus.net/lue/2014/05/mummipappala. 

No, tässä mä nyt sitten laitoin tulen kaminaan ja vahtaan säätiedoituksia. Vaikuttaa että tätä menoa urakka kusee, eikä leikkimökkiä saada pystyyn kahdessa päivässä. Me ollaan ton Timpurin kanssa vähän silleen leikkimielellä, hampaat irvessä tupattu haastaa näitä rakennusprojekteja että kuin nopeita me voidaan olla. Salle d eauhinkin vedin tapettia jo ensimmäiseen seinään, ennen kuin muita seiniä oli edes olemassa. Timpuri taputtelee leipätyönsä ensin ja kello neljä olisi paree, että aurinko paistaisi ja naulapyssy napsaisi.


005-normal.jpg004-normal.jpg003-normal.jpg001-normal.jpg006-normal.jpg

-A-